AK2730 Skænk

AK 2730 er en klassisk skænk, som har fået en moderne twist med Corian-top og greb samt understel i rustfrit stål. Kombinationen af jalousidørenes bløde former og det lette understel resulterer i en elegant skænk, som passer ind i mange af boligens rum.

Bag jalousidørene er skænken inddelt i tre rum. I det midterste rum er der to bakker, og i de to yderste rum er der tre flytbare hylder.

kr. 29.784,00kr. 32.538,00 kr. 23.827,20kr. 26.030,40

Fri fragt

Altid fri fragt på køb over 600 kr.

nem og hurtig returnering

Byt dine online køb i alle vores butikker

e-mærket webshop

Vi er en e-mærket webshop, så du kan handle trygt og sikkert.

AK 2730 fra Naver Collection er en klassisk skænk, som har fået et moderne twist med Corian på top og greb samt understel i rustfrit stål. Kombinationen af jalousidørenes bløde former og det lette understel resulterer i en elegant skænk, som kan anvendes de fleste steder – både i private hjem såvel som i konferencerum på arbejdspladser. Bag jalousidørene er skænken inddelt i tre rum. I det midterste rum er der to bakker, og i de to yderste rum er der i alt tre flytbare hylder.
*Kan bestilles online i Ask sæbe, Eg sæbe, Eg olie, Elm og Valnød – kontakt venligst en af vores butikker for bestilling af anden variant. AK2780 kan bestilles i sort Eg eller Ask mod tillæg.
Længde: 180 cm x Dybde: 46 cm x Højde: 74 cm
Flere træsorter og behandlinger* Stålunderstel
AK 2730 skænk er designet af Nissen & Gehl MDD.