GM 9900 Point – Model 9920/24

kr. 24.121,00kr. 35.790,00

Point serien er designet af Nissen & Gehl MDD, som med inspiration fra dansk design i 50’erne har skabt en elegant spisebordsserie med en smal afrundet bordplade og karakteristiske koniske ben. Et andet vigtigt kendetegn for Point serien er træets fantastiske egenskaber, hvor årespil og struktur virkelig kommer til udtryk.

Om produktet

Designet af

Brand

Point serien fra Naver Collection er en serie af borde med meget organiske og bløde former, som fuldendes af de koniske ben, som går igen på alle bordene. Bordbenene er tilgængelige både med eller uden stålkapper. Et bord fra Point serien kan med sine mange variationsmuligheder give mange forskellige udtryk. Point bordene er tilgængelige i ask, eg og valnød. Hver træsort og behandling med sit eget udtryk.
Længde: 200 / 240 cm x Bredde: 100 cm x Højde: 74 cmPoint serien er designet af Nissen & Gehl MDD, som med inspiration fra dansk design i 50’erne har skabt en elegant spisebordsserie med en smal afrundet bordplade og karakteristiske koniske ben. Et andet vigtigt kendetegn for Point serien er træets fantastiske egenskaber, hvor årespil og struktur virkelig kommer til udtryk.

Gratis levering

Du får altid fri fragt på ordre over 600 kr.

Nem returnering

Byt dine online køb i alle vores butikker

E-mærket webshop

Vi er en e-mærket webshop, hvilket betyder at du kan handle trygt og sikkert.