Gratis fragt på alle ordrer over 600 DKK

4,5 Stjerner på Trustpilot
4.6/5

Vi er en e-mærket webshop, så du kan handle trygt og sikkert

Varer: 2204 Øreklapstolen

2204 Øreklapstolen

Børge Mogensen tegnede i 1960’erne en ikonisk serie af fuldpolstrede sofaer og loungestole. Møblerne er defineret af skarpe ydre konturer og bløde hynder på indersiden – et udtryk, der kun kan opnås takket være et sublimt niveau af materialekvalitet og polstringspræcision. 

Børge Mogensen: Skaberen af Ikoniske Møbler fra 1960’erne I 1960’erne satte Børge Mogensen sit præg på møbeldesignverdenen med en enestående serie af fuldpolstrede sofaer og loungestole. Disse møbler skiller sig ud med deres skarpe ydre konturer og luksuriøse hynder på indersiden. Denne unikke kombination opnås kun gennem en sublim kvalitet af materialer og enestående polstringspræcision. På Fredericia er vi stolte over at videreføre arven fra dette elskede design. Vi har vores eget polsteri, hvor hver eneste møbel i denne ikoniske serie bliver skabt med en utrættelig hengivenhed for detaljer og med brug af materialer af allerhøjeste kaliber. Børge Mogensens møbler er en tidløs hyldest til den enkle og elegante nordiske æstetik. Deres rene linjer og uovertrufne komfort gør dem velegnede til både private hjem og offentlige rum. Disse møbler er ikke blot smukke, men også utroligt funktionelle og behagelige. Når du investerer i et møbel fra Børge Mogensens serie, investerer du i kvalitet og elegance, der varer livet ud. Vores dedikerede team af håndværkere sørger for, at hvert eneste møbel er skabt med omhu og nøjagtighed i udførelsen. Dette er vores måde at ære Børge Mogensens arv på og sikre, at hans tidløse design fortsat beriger vores liv i mange år fremover. Så hvis du leder efter møbler, der forener æstetik, komfort og kvalitet på en perfekt måde, behøver du ikke lede længere. Børge Mogensens serie af sofaer og loungestole er det ultimative udtryk for nordisk møbeldesign og vil tilføre dit hjem eller dine offentlige rum en tidløs elegance. Vælg Børge Mogensens møbler og oplev, hvordan de forvandler dine omgivelser med deres tidløse skønhed og usædvanlige kvalitet.
Bredde: 69cm x Dybde: 88cm x Højde: 106cm. Sædehøjde: 43cm
Polstring: Cera læder | Ben: Olieret eg. Kampagnen gælder også i sort Cava læder samt med ben i eg sæbe, eg lys olie, eg sort lak samt valnød olie. Besøg din nærmeste Vestergaard Møbler for andre varianter
Børge Mogensen