Varer: Montana Free 111000 Reol

Montana Free 111000 Reol

Montana Free 111000 er en aflang lav reol bestående af tre vertikale fag og to horisontale hylder, som giver rig mulighed for både opbevaring og siddeplads. Brug reolen i stuen eller til opbevaring i den store entré.

Montana Free reolsystemet består af horisontale hylder i 16 mm lakeret MDF og vertikale lakerede metalsøjler. Reolen har et let og minimalistisk udtryk og kan vælges i de miljøvenlige og vandbaserede farver: New White, Black, Fjord, Black Jade, Beetroot, Masala og Mix Iris-Masala.

Reolen kommer flatpack og skrues let sammen. Den øverste plade hæftes med magneter.

Fås også med to fag: Montana Free 110000. Se alle varianter i Free-serien her.

Produkt detaljer

Produkt Mål

Højde: 41.5 cm x Bredde: 203,4 cm x Dybde: 38 cm

Materialer

16 mm lakeret MDF

Produkt Beskrivelse

Montana Free reolsystemet består af 12 faste opstillinger, som kan vælges med eller uden en indskudt hylde. De 12 opstillinger varierer i størrelse og funktion fra den helt enkle, lave to-hylder-høje reol, som kan placeres under et vindue – til den store opstilling med seks hylder i højden, perfekt som en luftig og dekorativ rumdeler, eller som monumental reol op af en væg. Med de fleksible stofplader, som frit kan tilkøbes, kan man lege med farver og udtryk, skabe mindre rum, bryde og forandre reolens gennemsigtighed. Montana Free reolsystem er opbygget af lakerede MDF-hylder i dybde 38 adskilt af tynde stager, der giver et let og svævende udtryk og understreger de horisontale hylder. Hylder og stager fås i fire lakfarver: New White, Fjord, Beetroot og Black Jade. Panelerne er beklædt med tekstilet Remix og kan fås i 8 flotte farver. Fås også med to fag: Montana Free 110000. Se alle varianter i Free-serien her.