Varer: Montana Free 110000 Reol

Montana Free 110000 Reol

Montana Free 110000 er en lille reol i et let og minimalistisk design. Montana Free reolen har to vertikale fag og to horisontale hylder. Brug den i entréen eller for enden af sengen i soveværelset. Montana Free reolsystemet består af horisontale hylder i 16 mm lakeret MDF og vertikale lakerede metalsøjler.

Vælg Montana Free 110000 i en af følgende vandbaserede farver: New White, Black, Fjord, Black Jade, Beetroot, Masala og Mix Iris-Masala.

Reolen kommer flatpack og skrues let sammen. Den øverste plade hæftes med magneter.

Fås også med tre fag: Montana Free 111000. Se alle varianter i Free-serien her.

Produkt detaljer

Produkt Mål

Højde: 41.5 cm x Bredde: 138,4 cm x Dybde: 38 cm

Materialer

16 mm lakeret MDF

Produkt Beskrivelse

Montana Free reolsystem består af 12 faste opstillinger, som kan vælges med eller uden en indskudt hylde. De 12 opstillinger varierer i størrelse og funktion fra den helt enkle, lave to-hylder-høje bænk, som kan placeres under et vindue – til den store opstilling med seks hylder i højden, perfekt som en luftig og dekorativ rumdeler, eller som monumental reol op af en væg. Med de fleksible stofplader, som frit kan tilkøbes, kan man lege med farver og udtryk, skabe mindre rum, bryde og forandre reolens gennemsigtighed. Montana Free reolsystem er opbygget af lakerede MDF-hylder i dybde 38 adskilt af tynde stager, der giver et let og svævende udtryk og understreger de horisontale hylder. Hylder og stager fås i fire lakfarver: New White, Fjord, Black, Beetroot og Black Jade. Panelerne er beklædt med tekstilet Remix og kan fås i 8 flotte farver. Fås også med tre fag: Montana Free 111000. Se alle varianter i Free-serien her.