Poet Sofa af Finn Juhl

kr. 61.189,00

Poet Sofa blev designet af Finn Juhl i 1941, men fik først sit navn i 1959, da den optrådte i den populære tegneseriestribe i Politiken, ”Poeten og Lillemor”. Den handlede om en ung digter, der – ofte liggende på en bestemt sofa – reflekterer over livets tildragelser.

Poet Sofaen kan fås i mange stoftyper og -farver der kan kombineres som man ønsker. Derudover kan sofaen også fås i læder eller tilkøbe en sædehynde i læder.

Fri fragt

Altid fri fragt på køb over 600 kr.

nem og hurtig returnering

Byt dine online køb i alle vores butikker

e-mærket webshop

Vi er en e-mærket webshop, så du kan handle trygt og sikkert.

Poeten af Finn Juhl er oprindeligt designet til Finn Juhls eget hjem. Den blev præsenteret for verdens første gang i 1941 på Københavns Snedkerlaugs Udstilling. Året før præsenterede Finn Juhl Pelikan stolen og Poet sofaen anses at være en viderudviklen af denne stol. Som Finn Juhls andre designs, er Poeten tegnet ud fra en stor respekt for håndværk, materialer samt komfort. Det er den ideelle lille to-pers sofa, som vil tage sig smuk ud i, hvert et rum den bliver placeret i.  Poeten er med sit udgangspunkt i surrealistisk kunst, nærmest et kunstværk i sig selv. Med den smukke form og fine detaljer, kan Poeten både stå alene eller indrettes sammen med hjemmets øvrige møbler. Poet sofaen af Finn Juhl fås i mange forskellige varianter. Sofaen kan kombineres med ben i enten eg eller valnød samt i forskellige beklædninger. De mange varianter af tekstil og læder, kan sammensættes på forskellige måder og dermed kan du skabe en sofa, nærmest som et kunstværk. Ønsker du at bestille Poeten i andre farve kombinationer, er du velkommen til at besøge din nærmeste Vestergaard Møbler. Her vil vi hjælpe dig med at skabe den helt rigtige løsning. Grunde til at vælge Poeten af Finn Juhl
  1. To Pers sofa, som passer ind i de fleste indretninger
  2. Kan fås i mange varianter
  3. Sofa hvor kvalitet, materialer og design er i højsædet
Længde: 136 cm x Dybde: 80 cm x Højde: 87 cm x Sædehøjde: 38 cm
Ben i eg eller valnød. Betrukket i Hallingdal 227 / 376