Varer: Svanesofa™ af Arne Jacobsen | Model 3321

Svanesofa™ af Arne Jacobsen | Model 3321

Designet af Arne Jacobsen

Svanesofaen™ blev designet af Arne Jacobsen i 1958 til SAS Royal Hotel i København. Efter længere tids fravær blev den i 2000 gen-introduceret som en del af Fritz Hansens kollektion.

Designet har ingen lige linjer, men består af indbydende organiske og bløde former, der understøtter sofaens enkelthed og stærke arkitektoniske appel.

Se også Arne Jacobsens Svanestol.

Produkt detaljer

Produkt Mål

Længde: 144 cm x Dybde: 74 cm x Højde: 79 cm. Sædehøjde: 40 cm

Materialer

Polstring: Se varianter | Stel: Aluminium / Satinpoleret aluminium

Produkt Beskrivelse

Svanesofaen™ fra Arne Jacobsen er en tidløs klassiker

Den trækker tråde tilbage til 1958, hvor den blev skabt af den ikoniske danske designer Arne Jacobsen til det prestigefyldte SAS Royal Hotel i København. Dette mesterværk i møbeldesign blev skabt som en del af det legendariske hotelprojekt og har siden sin debut været en bemærkelsesværdig repræsentant for skandinavisk elegance og funktionalitet. Efter en periode med fravær fra markedet blev Svanesofaen™ i år 2000 genintroduceret som en central del af Fritz Hansens kollektion. Denne genoplivning var en hyldest til det originale design og Arne Jacobsens vision, som stadig forbliver en kilde til inspiration for nutidige designere og møbelsamlere. Svanesofaen™ adskiller sig markant fra traditionelle sofaer ved at undgå lige linjer og i stedet omfavne organiske og bløde former. Denne særegne designbeslutning skaber en visuel lethed og indbydende komfort, der gør sofaen til et mesterværk inden for arkitektonisk og møbelkunst. Jacobsen’s opfindsomhed og evne til at balancere elegance og funktionalitet stråler igennem i hvert element af Svanesofaens™ design. Sofaens unikke navn, “Svanesofaen,” stammer fra dens karakteristiske svanehalsformede ryglæn, der skaber et iøjnefaldende og elegant visuelt udtryk. Denne unikke ryglæn giver ikke kun sofaen sin karakteristiske udstråling, men det tilfører også en uovertruffen komfort. Ryglænet støtter ryggen på en måde, der gør det til en fornøjelse at slappe af i sofaen i timevis.

Svanesofaen™ er ikke blot et møbel, det er en historiefortæller

Den bærer på historien om det legendariske SAS Royal Hotel og det banebrydende arbejde udført af Arne Jacobsen. Det er en fortælling om tidløs elegance og skandinavisk designtradition, der lever videre i moderne møbler. Den genintroducerede Svanesofa™ er mere end en hyldest til fortiden; den er en invitation til at bringe dette ikoniske design ind i din egen hjemmeindretning. Sofaen kombinerer det bedste fra fortiden med nutidens krav til komfort og æstetik. Det er en investering i skønhed, funktionalitet og en forbindelse til en bemærkelsesværdig fortid. Med Svanesofaen™ fra Fritz Hansen kan du bringe en del af Danmarks designarv ind i dit hjem og nyde en ægte klassiker, der vil forblive tidløs og elsket i mange år fremover. Se også Arne Jacobsens Svanestol.