Spar 20%

Diamond Weave – Fodskammel

kr. 4.399,00

Den smukke og praktiske fodskammel i Diamond serien er et moderne og tidløst design med flere anvendelsesmuligheder. Brug skamlen som behagelig hvile til benene, tag hynden af og brug den som et lavt sofabord eller som en ekstra siddeplads til dine gæster. Diamond fodskamlens stel er designet til at kunne stå ude året rundt. Fodskamlen er fremtillet i Cane-line Weave® flet, som er et meget vejrbestandigt materiale. Hynden på denne variant er fremstillet i det ultrabløde og komfortable Cane-line Natté stof med QuickDryFoam®, hvilket gør at de tørrer hurtigt efter et regnskyl. Stoffet er vand- og smudsafvisende og har en høj lysægthed.

Cane-Line forhandles kun i følgende butikker: Næstved samt Holbæk

Fri fragt

Altid fri fragt på køb over 600 kr.

nem og hurtig returnering

Byt dine online køb i alle vores butikker

e-mærket webshop

Vi er en e-mærket webshop, så du kan handle trygt og sikkert.

Diamond loungeserien fra Cane-Line består af loungemøbler i klassisk, tidløst design med høj komfort. Bag serien står designduoen Foersom & Hiort-Lorenzen MDD, der er internationalt ankerkendt. Den smukke og praktiske fodskammel i Diamond serien er et moderne og tidløst design med flere anvendelsesmuligheder. Brug skamlen som behagelig hvile til benene, tag hynden af og brug den som et lavt sofabord eller som en ekstra siddeplads til dine gæster. Diamond fodskamlens stel er designet til at kunne stå ude året rundt. Holdbare Materialer Serien er udarbejdet i holdbare Cane-line materialer. Disse materialer er ideelt til udendørsbrug grundet deres holdbare og vejrbestandige egenskaber. Hynderne er produceret i det behagelige Cane-line Natté stof med QuickDry skum, der sikrer en optimal kombination af lounge-atmosfære og komfort. En topmoderne og innovativ teknologi sikrer, at hynderne tørrer hurtigt selv efter et kraftigt regnskyl.  Skabt til afslapning Diamond serien inviterer til afslapning og komfortabel nydelse, da der kun kræves et minimum af vedligeholdelse. Møblerne kan stå ude hele året. Hynderne er fremstillet i QuickDryFoam® og Cane-line Natté stof. 
Bredde: 70 cm x Dybde: 70 cm x Højde: 40 cm
Fremstillet i Cane-line Weave® materiale. Hynderne er fremstillet i det ultrabløde og komfortable Cane-line Natté stof med QuickDryFoam®